Search
Inspiraatiota ja voimavaroja 2021

Vuosi 2021: 1. Suunnannäyttäjäksi innostus 2. Ota oivallusvartti käyttöön 3. Miten pysyä oman voiman keskuksessa 4. Irtiotto liskoaivoista 5. Ilon ja energian alkujuurilla

Kollega.fi -sivustolta löytyvät kaikki nämä vuonna 2021 kirjoittamani blogit. Toivon, että saat niistä inspiraatiota ja voimavaroja (työ)arkeesi.

Suunnannäyttäjäksi innostus

Innostus viestii elinvoimaisuudesta, tarmokkuudesta ja energisyydestä. Innostus leviää ja tarttuu, innostuneena saat muutkin innostumaan.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2021/10/suunnannayttajaksi-innostus/

Ota oivallusvartti käyttöön

Kyky löysätä otetta ja päästää irti täydellisyyden tavoittelusta luo ympärille virtaavan ja energisen tilan. Syntyy uusi aloittamisen tila, josta puuttuu pakko ja suorittaminen. Oivallukseni ydin oli: Löysää otetta, anna tilaa luovuudelle ja intuitiolle.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2021/08/ota-oivallusvartti-kayttoon/embed/#?secret=s82xr5rjEr

Miten pysyä oman voiman keskuksessa?

Sisäinen voimantunne vaihtelee ja pienilläkin ajattelu-, tunne- ja toimintatapojen muutoksilla voi olla suuri merkitys, olipa kyseessä stressin vähentäminen, palautumisen lisääminen, keskittymiskyvyn parantaminen tai päätöksenteon tehostaminen.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2021/05/miten-pysya-oman-voiman-keskuksessa/embed/#?secret=DtIB6EZzAW

Irtiotto liskoaivoista  

Hengittäminen on nopein tapa rauhoittua: Oletko huomannut, että kun reagoit vahvasti tai kielteisesti johonkin asiaan, niin hengitysrytmisi kiihtyy ja hengitys tulee pinnalliseksi?

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2021/03/irtiotto-liskoaivoista/embed/#?secret=et11Mo1KOS

Ilon ja energian alkujuurilla

Mistä sinä saat energiaa, tunnetta ja iloa elämääsi? Tanssimatka Havannaan oli minulle avain ilon ja energian alkujuurille.

Linkki blogiin: Ilon ja energian alkujuurilla

Jaa tämä postaus