”Sinulla on
oikeus olla
vahva ja
positiivinen”

TEILA TANNER-HEIKKILÄ

Työelämätaidot nyt ja tulevaisuudessa

Olen Teila Tanner, mentori ja työyhteisövalmentaja. Autan yksilöitä ja tiimejä parantamaan henkistä suorituskykyä Can do -asenteella; osaan, voin, tahdon ja pysytyn tietoisuudella, jotta voit saavuttaa parempia tuloksia ja luotat omaan tekemiseesi ja omiin valintoihisi.

Merkityksellisyys

Oman merkityksellisen siirron tein v. 2015, kun siirryin  myynnin- ja markkinoinnin päällikkötehtävistä valmentajaksi. Koen, että ihminen kasvaa ja uudistuu, kun hän oivaltaa jotakin itsestään ja intohimostaan, siitä sisäisestä palosta, joka vie häntä eteenpäin. Kuka minä olen? Mitä haluan saada aikaiseksi?

Valmennuksissani saat konkreettisia välineitä yksilöiden ja työyhteisöjen vuorovaikutuksen, voimaantumisen, yhdessä tekemisen sekä ajattelu-, tunne- ja toimintatapojen synergiaan ja energiaan – Can do –asenteen vahvistamiseen.

Koulutus

Olen kouluttautunut

✔ NLP- ja Mental Traineriksi,
✔ Mental Manageriksi,
✔ Yhdessäluomisen mahdollistajaksi (CCPI),
✔ Firstbeat-asiantuntijaksi,
✔ Rentoutusohjaajaksi sekä Personal Coachiksi.

Erityisosaamiseni ovat vuorovaikutuksen, yhteistyön sekä henkisen hyvinvoinnin ja metataitojen alueilla. Hyödynnän työssään osallistavia, toiminnallisia ja yhdessäluovia menetelmiä.

Vuosina 2017 – 2018 olin yhteistyökumppanina tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa asiakaslähtöistä palveluhanketta: Tulevaisuuden taitoja Yhdessäluomisen otteella, jossa oli mukana pioneerihenkisiä toimijoita mm. Telialta, Finnairilta ja Valtiovarainministeriöstä.

Tuotteistimme palveluun, joka tukee tietoista toimijuutta ja edistää tulevaisuuden metataitojen syntymistä. Taitoja, joilla vastaamme jatkuvan muutoksessa elämisen ja toimintaympäristön haasteisiin.

Tutustu hankkeeseen

Tietoinen Toimija on avaintermi tietoiseen ja aktiivisen yhdessä tekemiseen, jossa yksilön taidot, osaaminen ja voimavarat ovat käytössä.

Toimin aktiivisesti yhteistyöverkostossa

Kirjoitan blogia Kollega.fi –sivustolle. Teen yhteisvalmennuksia Heljä Oran, Miia Huitin sekä Reijo Myllärin kanssa.

Rakkaita harrastuksiani ovat golf, lattaritanssit sekä mökkeily. Golf on minulle parasta läsnäoloa, keskittymistä ja itsensä haastamista. Tanssi antaa energiaa, yhdessäoloa sekä iloa. Mökkeily on sielun lepoa luonnon ympärillä läheisten kanssa.

Varaa valmennus

Kohti tulevaisuuden taitoja

Valmennukset räätälöidään organisaatiollesi sopivaksi, myös digivalmennukset.