Search
adam-kring-GPESc8UklZU-unsplash

PAREMPAA VUOROVAIKUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ. YHTEISVALMENNUS TRIMMI INSPIRE OY:N KANSSA.

Esimiestyö on kontaktilaji: Millaisia tuloksia työmme synnyttää?

Vuorovaikutus voimavaraksi

Kokemuksellinen esimiesvalmennus KOKEVA™ starttaa maaliskuussa 2020 sekä Pirkanmaalla että Pääkaupunkiseudulla. Autamme sinua onnistumaan esimiestyössäsi paremmin.

Valmennuksen keskeisinä tavoitteina on vuorovaikutustaitojen ja käytännön esimiesosaamisen kehittäminen.

Hyvä johtaja osaa nostaa ihmisten parhaat puolet esiin ja saa ihmiset työskentelemään yhdessä päämäärien saavuttamiseksi.

Miksi osallistua? Kokemuksellinen esimiesvalmennus KOKEVA™

  1. Auttaa sinua esimiehenä toimimaan ja onnistumaan asia- ja ihmisjohtamistyössäsi. Valmennuksessa kytkemme käsiteltävät asiat sekä teoriaan että esimiesten ja valmentajien kokemuksiin niihin liittyvistä käytännön tilanteista.
  2. Saat uusia valmiuksia työhön ja haastavien vuorovaikutustilanteisiin. Opit antamaan paremmin palautetta ja ratkaisemaan ristiriitoja. Harjoittelemme tilanteita case-esimerkkien avulla näyttelijän ohjaamana erilaisissa alainen-esimies -rooleissa.
  3. Esimiesten vaihtopäivissä opimme toinen toisiltamme. Saat tilaisuuden osallistua kollegan työpäivään hänen työpaikallaan ja näet arjen toimintaa laajemmin. Tämä on monen osallistujan mielestä parasta kokemusten ja ajatusten vaihtoa, kun oivaltaa, oppii ja saa uusia näkökulmia esimiestyöhön. Parasta verkottumista.

Kiinnostuitko? Valmennus koostuu viidestä oppimispäivästä ja sisältää sekä ennakko- ja välitehtäviä sekä palauteosion. Seuraava yhteisvalmennus Pirkanmaalla alkaa torstaina 5.3. ja pääkaupunkiseudulla viikko myöhemmin torstaina 12.3.2020.   

Tästä valmennuksesta on saatu osallistujilta erinomaista palautetta: https://www.trimmi.eu/referenssit

Jaa tämä postaus