Search
Inspiraatiota ja voimavaroja 2023

Vuosi 2023: 1. Sitä samaa – vai jotain uutta? 2. Neljä keinoa itsensä kannusta­miseen 3. Vahvista elämän­energiaasi ja sisäistä voimaasi 4. Mielen laskuvarjo auki 5. Vapaudu tiedosta­mattomista ansoistasi

Kollega.fi -sivustolta löytyvät jatkossa nämä vuonna 2023 kirjoittamani blogit. Toivon, että saat niistä inspiraatiota ja voimavaroja (työ)arkeesi.

Sitä samaa – vai jotain uutta?

Jos aikaa olisi riittävästi, kaikkeen siihen, mitä todella haluat tehdä tai toteuttaa, niin mitä se olisi?

Kun aloitat ja panostat asiaan, jota rakastat tehdä ja jossa olet luontaisesti hyvä, saat 100 prosentin todennäköisyydellä lisää energiaa ja hyvää oloa arkeesi.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2023/01/sita-samaa-vai-jotain-uutta/

Neljä keinoa itsensä kannusta­miseen  

Muutostilanteissa, stressin ja paineen alla moni pienentää itseään tai osaamistaan. On helppo verrata itseä toisiin ja nähdä toiset parempana kuin itsensä. Se on egon ansa, josta on hyvä tulla tietoiseksi.

Ajatuksillamme ja uskomuksillamme on yhteys, napanuora, joka on hyvä tunnistaa ja katkaista tarvittaessa.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2023/04/nelja-keinoa-itsensa-kannustamiseen/

Vahvista elämän­energiaasi ja sisäistä voimaasi

Elämä ei ole staattista ja mekaanista, vaan jatkuvasti virtaavaa ja luovaa. Tiedosta energiasi, oma sisäinen voimasi, sillä niin tehdessäsi ohjaat ajatteluasi ja tunteitasi.

Tiedät varmasti, mikä on parasta sinulle. Usein kuitenkin arki ja kiire ottavat niskalenkin ajastasi ja unohdat tarpeesi. Elämä ei todellakaan ole selviämistaistelua! Muista, että sinä teet valintoja. Aikaa ei koskaan saa takaisin.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2023/06/vahvista-elamanenergiaasi-ja-sisaista-voimaasi/

Mielen laskuvarjo auki

Emme näe maailmaa sellaisena kuin se on, vaan sellaisena, kun ajattelemme sen olevan. Näemme oman ajatuksemme maailmasta. Kun opit, kuinka mielesi laskuvarjo toimii, löydät avoimen mielen ja uteliaisuuden.  

Linkki blogiin:  https://kollega.fi/2023/09/mielen-laskuvarjo-auki/

Vapaudu tiedosta­mattomista ansoistasi

Koen, että maailma ympärilläni on kuin näyttämö, jossa maailmankuvaani ja tietoisuuttani koetellaan joka päivä.

Reagointitapani ulkoisiin uhkiin ja muutoksiin vaikuttaa välittömästi sisäiseen tasapainooni ja hyvinvointiini. Uskomukseni, ennakkoluuloni, ajatteluni ja tunteeni vinoumat vaikuttavat taustalla valintoihini ja toimintaani. Automaattiohjaus, vanhan tutun toistaminen, ei enää riitä.

Linkki blogiin: https://kollega.fi/2023/11/vapaudu-tiedostamattomista-ansoistasi/

Jaa tämä postaus