Miten olla luovempi, saada enemmän aikaan vähemmällä ja tuntea työniloa?  

Ihmisen monenlaisia tietämisen tapoja ei voi korvata teknologialla. Älykkään teknologian rinnalla tarvitsemme ihmisten luovuutta ja kykyä yhdistää erilaisia tietotodellisuuksia.

Työarki on kiireistä, toimimme usein kuin autopilotilla, sammutamme ”tulipaloja” ja toistamme tuttua ja turvallista. Samaan aikaan meiltä vaaditaan nopeaa reagointikykyä, tilannetajua ja kykyä ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä.

”Harvardin yliopiston bisneskoulun professori, luovuustutkija Teresa Amabilen mukaan luova projekti vaatii kolmea asiaa: aikaa ajatella, tilaa ideoida ja vapautta päättää. ”

Opi käyttämään intuitiota tiedon rinnalla

Askelia luovaan työyhteisöön -valmennuksessa työskentelemme kysymysten avulla ja käytämme erilaisia tietämisen tapoja, jotka tukevat: älyllisen, tunne-, intuitio- ja kehotietämisen eri muotojen yhdistymistä. Opimme käyttämään intuitiota tiedon rinnalla ja vahvistamme ajattelu-, tunne- ja toimintamallien tietoiseksi tulemista.

Selkeä intentio ja fokus   

Päivän alussa luomme yhteisen aloituspisteen työskentelylle, joka vahvistaa yhdessä tekemistä ja yhdessä ajattelua. Yhdessäluovilla työskentelytavoilla opimme viivästämään valmiita vastauksia, vapaudumme liiasta kritiikistä ja arvostelusta.

Luovuuspäivä soveltuu TYHY-päiväksi, tiimipäiväksi tai kehittämispäiväksi. Oivallamme, opimme ja poisopimme. Mahdollistamme hyvän yhteistyön tietoisen ja ei-tietoisen ajattelun välille.

Tietoinen mieli käsittelee tietoa 40- 50 bittiä sekunnissa ja intuitiivinen mieli 11 miljoonaa bittiä sekunnissa.

Kasvuvoimaa uudistumiseen

Mitä arvokasta ja merkityksellistä mahdollistuu, kun löydämme uusia tapoja havainnoida, tietää, tuntea ja toimia vuorovaikutuksessa ja uudessa suhteessa itseen ja toisiin?

Tilaa askelia luovaan työyhteisöön kolmen tai kuuden tunnin valmennus. Ota yhteyttä Teilaan 

Kurssipaikkaehdotus

Valmennuspäivän paikaksi suosittelen Villa Sofiaa, joka sijaitsee Inkoossa, Barösundissa, noin 70 km:n päässä Helsingistä länteen. Villa Sofia on saaressa, lyhyen lossimatkan takana ja paikka tarjoaa juuri oikeanlaisen tunnelman ja ympäristön energisoivalle TYHY- tai tiimipäivälle. Katso lisää: https://www.villasofiabarosund.fi/Etusivu/