Teila Tanner-Heikkilä

Missioni on auttaa asiakkaitani voimaantumaan kohti parempaa ja merkityksellisempää työelämää

Olen Teila, valmentaja - coach - mahdollistaja

Työelämästä hyvinvoinnin lähde on metafora, joka antaa kehyksen työlleni. Siirryin liike-elämästä valmentajaksi vuonna 2015. Minulla on yli 20 vuoden työkokemus myynnin- ja markkinoinnin asiantuntijana ja projektipäällikkönä media- ja mainostoimistosta kuin myös lääke-, IT- sekä painoalalta.

Olen valmentajana kouluttautunut NLP- ja Mental Traineriksi, yhdessäluomisen mahdollistajaksi (CCPI), Firstbeat-asiantuntijaksi, rentoutusohjaajaksi sekä Personal Coachiksi.

Vuosina 2017 – 2018 olin yhteistyökumppanina tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa asiakaslähtöistä palveluhanketta: Tulevaisuuden taitoja Yhdessäluomisen otteella, jossa oli mukana pioneerihenkisiä toimijoita mm. Telialta, Finnairilta ja Valtiovarainministeriöstä.

Tuotteistimme palveluun, joka tukee tietoista toimijuutta ja edistää tulevaisuuden metataitojen syntymistä, joilla voimme vastata jatkuvan muutoksessa elämisen ja toimintaympäristön haasteisiin. Tutustu hankkeeseen: http://cocreators.fi/wp-content/uploads/2018/03/Loppuraportti.pdf  ja blogisivustoon: https://tietoinentoimija.fi/

Työyhteisövalmentajana erityisosaamiseni on yksilöiden ja työyhteisön hyvinvoinnin, vuorovaikutuksen, yhdessä tekemisen tapojen sekä ajattelu-, tunne- ja toimintatapojen synergiassa. Hyödynnän työssäni osallistavia, toiminnallisia ja yhdessäluovia menetelmiä.

Toimin aktiivisesti yhteistyöverkostoissa. Teen yhteistyötä ja valmennuksia Heljä Oran, Miia Huitin sekä Reijo Myllärin kanssa.Kirjoitan blogia Kiire hallintaan -teemalla Kollega.fi -sivustolle.

Harrastan vapaa-ajallani golfia ja lattareita. Golf on minulle parasta läsnäoloa, keskittymistä ja luonnossa liikkumista. Tanssi antaa energiaa ja se on todellinen voimanlähde arjessa.

”On ilo suunnata tavoitteet ja toiminta seuraavalle vuorovaikutuksen, yhteistyön ja hyvinvoinnin tasolle.”

Ota yhteyttä!

Löydä työhösi selkeä tekemisen fokus, joka tukee päämääriäsi!

Kuva on

Kuva on