Teila Tanner-Heikkilä

Tavoitteet todeksi: Viisaita valintoja ja tietoista, aktiivista toimijuutta.

TYÖELÄMÄSTÄ HYVINVOINNIN LÄHDE

Olen Teila, työyhteisövalmentaja ja lähdin viisitoista vuotta sitten työn ohessa kehittämään valmentajataitojani ja kouluttauduin mm. yhdessäluomisen mahdollistajaksi (CCPI), Firstbeat-asiantuntijaksi, NLP Traineriksi, rentoutusohjaajaksi sekä Personal Coachiksi.

Minulla on ammattikokemusta myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun päällikkönä ja asiantuntijana mm. IT-alalta, lääke- ja painoteollisuudesta sekä media- ja mainostoimistosta.

Valmentajana saan palautetta sanoilla: innostava, osaava, kuunteleva, osallistava, läsnä oleva ja tietoinen. Valmennukseni mahdollistavat sekä yksilön että työyhteisön kasvun ja kehittymisen.

Arvostan ihmisyyttä, yhdessä tekemistä, vapautta sekä rehellisyyttä.

Inspiroidun niin asiakas-, myynti-, ja työntekijäkokemusten ja käytänteiden kehittämisestä.

Olen ollut yhteistyökumppanina tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa Tulevaisuuden taitoja yhdessäluomisen otteella –palvelukonseptia organisaation käytänteiden uudistamiseksi ja työroolin vahvistamiseksi kohti tietoista, aktiivista toimijuutta. Tutustu hankkeeseen >

Toimin erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Kirjoitan blogia Kollega.fi -sivustolle, toimin valmentajana myös Trimmi Inspire Oy:ssä. Teen yhteisvalmennuksia Heljä Oran, Miia Huitin sekä Reijo Myllärin kanssa. Villa Sofiassa Inkoossa, olemme Sari Komulaisen kanssa järjestäneet useita voimaantumisvalmennuksia ryhmille.

Olen myös intohimoinen tanssin ja golfin harrastaja. Tanssi antaa minulle energiaa ja iloa, saa vain mennä täysillä musiikin mukana. Golf taasen on minulle parasta läsnäoloa, keskittymistä, itsensä haastamista ja kyllä luonto ympärillä tuo siihen oman mausteensa. 

Kasvuvoimaa uudistumiseen: On ilo suunnata tavoitteet ja toiminta sille seuraavalle vuorovaikutuksen ja yhteistyön tasolle.

Teila ja Hole in one 18.6.2019

Viime kesänä voitin Lähemmäs lippua -kisan tekemällä holarin Tapiola Golfin väylällä nro 2.

Ajatus ennen lyöntiä oli rennosti läpi ja metrin päähän lipusta. Täysi yllätys, että meni kuppiin.

Ota yhteyttä!

Glastonbury

Avaudu kokonaisuudelle!