Teila Tanner-Heikkilä

Missioni on auttaa asiakkaitani uudistumaan kohti parempaa ja merkityksellisempää työelämää

Olen Teila, työyhteisövalmentaja

Siirryin liike-elämästä yrittäjäksi, valmentajaksi ja kehittäjäksi halusta tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä.

Olen NLP ja Mental Trainer, Mental Manager, Yhdessäluomisen mahdollistaja (CCPI), Firstbeat-asiantuntija, Rentoutusohjaaja sekä Personal Coach.

Osaamiseni perustuu yli 20-vuoden kokemukseen myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Olen toiminut myynti- ja projektipäällikkönä sekä asiantuntijana mm: IT-alalta, lääke- ja painoteollisuudesta sekä media- ja mainostoimistossa.

Intohimoni ja erityisosaamiseni ovat vuorovaikutuksen, yhteistyön sekä hyvinvoinnin ja metataitojen alueilla. Mahdollisuudessa kehittää ja kehittyä yksilönä ja työyhteisönä.

Olen ollut yhteistyökumppanina tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa asiakaslähtöistä palvleuhanketta: Tulevaisuuden taitoja yhdessäluomisen otteella palvelukonseptia organisaation käytänteiden uudistamiseksi ja työroolin vahvistamiseksi kohti tietoista, aktiivista toimijuutta. Tutustu hankkeeseen: http://cocreators.fi/wp-content/uploads/2018/03/Loppuraportti.pdf   
ja blogisivustoon: https://tietoinentoimija.fi/

Toimin aktiivisesti yhteistyöverkostoissa. Kirjoitan blogia Kollega.fi -sivustolle, toimin valmentajana myös Trimmi Inspire Oy:ssä. Teen yhteisvalmennuksia Heljä Oran, Miia Huitin sekä Reijo Myllärin kanssa.

Harrastan sekä golfia että latinalaisia tansseja. Tanssi tuo energiaa ja iloa. Golf on parasta läsnäoloa, keskittymistä ja itsensä haastamista. 

”On ilo suunnata tavoitteet ja toiminta seuraavalle vuorovaikutuksen, yhteistyön ja hyvinvoinnin tasolle.”

Teila ja Hole in one 18.6.2019

Viime kesänä voitin Lähemmäs lippua -kisan tekemällä holarin Tapiola Golfin väylällä nro 2.

Ajatus ennen lyöntiä oli rennosti läpi ja metrin päähän lipusta.

Ota yhteyttä!

Glastonbury

Kuva on

Kuva on