Matkalla kohti oman elämän ja työn merkityksellisyyttä

Olen valmentajasi, joka haluaa viedä sinut kohti onnistuneempaa yhteistyötä, parempaa vuorovaikutusta ja menestystä luovia tulevaisuuden taitoja. Valmennuksissani innostan suuntaamaan uudelleen ajattelun, tunteet, tahdon ja toiminnan. Seurauksena on henkilöstön uusi yhteinen tapa toimia, mikä näkyy innovatiivisuutena ja motivaationa – ja se taas näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.

Olen yritys- ja mentaalivalmentaja, Firstbeat asiantuntija,  yhdessäluomisen mahdollistaja (CCPI), NLP Trainer sekä rentoutusohjaaja.

Haluan valmennuksillani olla luomassa Suomen parhaita työpaikkoja. Lähtökohtani on mahdollistaa ihmiset toimimaan paremmin ja löytämään itsestään tarvittavat taidot ja sisäiset voimavarat. Näiden kautta syntyy oman elämän ja työn merkityksellisyys. Valmennuksissani pyrin rikastuttamaan työyhteisötaitoja ja vaikuttamaan sitä kautta työtyytyväisyyteen, jaksamiseen ja tulokseen. Tulevaisuuden taidot kehittyvät tässä ja nyt, arjen keskellä, yhdessä asiakkaiden ja kollegojen kanssa.

Isossa roolissa työssäni on kyky ymmärtää asiakkaideni tarpeita ja nykypäivän rankkoja vaatimuksia. Tässä auttaa pitkä urani liike-elämässä: Olen toiminut myynnissä ja asiantuntijatehtävissä mm. IT-alalla, lääke- ja painoteollisuudessa sekä media- ja mainostoimistossa.

Mottoni on uudistaa, kehittää ja innovoida. Vien itseni ja valmennettavani aina kohti uusia mahdollisuuksia.

Ei odoteta, vaan tehdään tulevaisuus nyt. Yhdessä.

Ota yhteyttä.

Teila Tanner-Heikkilä
teila@valmennusvuosikello.fi
puh. 040 588 9454

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneitani: